Történet

DANON ékszer manufaktúra 1975-ben alakult, egy kis ékszergyártó iparos műhelyként. Évek során egy virágzó vállalattá fejlődött fel mind a cég otthonában Izraelben, mind külföldön. DANON név mögött a cég alapítója, a család atyja Jossi Danon áll, aki ma tulajdonosa és vezérigazgatója a cégnek. Lánya Gal Danon vezeti a design és gyártási részleget, míg fia Ilan Danon irányítja a marketing és értékesítési feladatokat.

A cég gyára, valamint az irodák Tel-Avivban találhatóak.  Itt zajlik az ékszerek tervezése,  gyártása,  valamint forgalmazása. Innen kerülnek ki, több mint 300 Izraeli és legalább 10 külföldi ország mint Anglia, Kanada, Oroszország, Ausztrália butikjaiba, dizájner shopjaiba  a DANON márka név alatt gyártott egyedi kézzel készített ékszerek.

A DANON cég büszke arra, hogy az ékszereket a legkiválóbb ötvösök és divattervezők szaktudásával vegyítve a legmodernebb technológiát felhasználva,  szerető odafigyeléssel,  kézzel készítve állítják elő.

Minden ékszer a technológia valamint a kreativitás találkozása, ötvözve a kiválósággal.

A DANON dizájnjait tiszta vonalai és egyedi stílusa jellemzi, ötvözve gyönyörű drágaköveket, féldrágaköveket, megmunkált bőrt, Swarovski kristályokat, édesvízi gyöngyöket és más eredeti díszítéseket. Az összes ékszer cink ötvözetből , tiszta ezüstből(925) készülnek, arany, rózsa arany vagy ezüst bevonattal bevonva.

 

A kreatív tervezési szakértelem, a technikai kiválóság és a minőségi anyagok iránt tanúsított elkötelezettségük révén a jövő világosnak tűnik a cég számára a csúcsminőségű nemzetközi ékszertervezés vezetőjeként!